Cameracuvedere01Superior

Camere

Central Plaza Hotel dispune de 155 de camere elegante si confortabile, decorate intr-un stil modern contemporan. Mobila de calitate, proiectata special pentru confortul oaspetilor, draperiile din brocart si mocheta aleasa cu grija contribuie la crearea unui interior distins, indiferent de scopul calatoriei.

Arhitectura moderna a cladirii este intregita de frumusetea naturala, mereu verde a muntelui si de vecinatatea Bistritei, intr-un spatiu ideal atat pentru afaceri cat si pentru relaxare.

Cele doua Apartamente Presidentiale amplasate la etajul 14 al hotelului, impresioneaza prin generozitatea spatiului, rafinamentul decorului si spectaculozitatea imaginilor panoramice, de care oaspetii gazduiti aici, se pot bucura in exclusivitate.

Toate camerele sunt dotate cu internet gratuit, sistem de acces electronic si sistem suplimentar de blocare a usilor, televiziune prin satelit, aer conditionat si incalzire controlate individual, televizor cu ecran LCD, cutie de valori, minibar, linie telefonica.

Camerapecolt01Premier
Camera Premier

Decorata in tonuri calde de maro si bej, Camera Premier ofera o atmosfera relaxanta, cu toate facilitatile necesare pentru o calatorie de afaceri sau vacanta. Baia este dotata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie. Pentru confortul si siguranta oaspetilor baile sunt prevazute cu telefon.

Rezervați Acum
Cameracupat01Superior
Camera Superior

Camera Superior aminteste de confortul intim de acasa, armonizand odihna perfecta pe care ti-o da maiestuosul pat matrimonial cu privelistea incantatoare asupra orasului dezvaluita prin spatiul vitrat generos in care se oglindesc culmile Cozla si Pietricica. Baia este dotata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie. Pentru confortul si siguranta oaspetilor baile sunt prevazute cu telefon.

Rezervați Acum
Camerabirou01Juniorsuite
Junior Suite

Avand o suprafata generoasa Junior Suite inglobeaza, alaturi de spatiul de odihna, o zona de lucru moderna, cu birou, fotolii si internet wireless pentru turistii aflati in calatorie de afaceri. Prin spatiul vitrat poti sa admiri vitalitatea orasului de sub Pietricica.

Rezervați Acum
Cameraculaptop01Interconectedroom
Interconected Rooms

Este varianta ideala pentru famiile care calatoresc impreuna cu copiii, sau pentru o escapada cu prietenii oferind o formula unica de cazare: 1 camera dubla cu pat twin impreuna cu o camera single cu pat confortabil, interconectate cu un hol comun. Baia este dotata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie. Pentru confortul si siguranta oaspetilor baile sunt prevazute de asemenea cu telefon.

Rezervați Acum
apartament1
Senior Suite

Avand o suprafata de 121 mp, Senior Suite reprezinta cea mai buna alegere pentru oaspetii care vor sa imbine munca si relaxarea. Zonele de birou si de odihna sunt concepute ca spatii deschise separate prin elemente arhitecturale moderne, cu geometrii si volume interesante. Dormitorul este mobilat cu un pat matrimonial si decorat in culori placute. Pentru relaxarea oaspetilor, fiecare apartament este dotat cu o baie spatioasa, cu jacuzzi.

Rezervați Acum
825_1
Presidential Suite

Ocupand etajul 14, ultimul nivel al hotelului, cele 2 apartamente ofera oaspetilor cazati aici o experienta care intrece asteptarile. Spatiul generos este decorat modern, cu personalitate si capteaza din orice unghi panorama exclusivista a orasului si a muntelui. Camera de zi este mobilata cu o masa eleganta, canapea, fotolii si un birou. Trecerea spre dormitorul spatios este fireasca si intim separata de restul apartamentului, de elemente de arhitectura moderne si placut integrate in cromatica calda a peretilor.  Baile cu jacuzzi si priveliste panoramica sunt dotate cu produse cosmetice de lux.

Rezervați Acum