Cameracuvedere01Superior

Proiectele dumneavoastra prind viata si se desfasoara cu succes alaturi de noi!

Serviciile pe care vi le oferim cuprind:

- Crearea de concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment corporate;
- Coordonarea si supervizarea derularii eficiente a serviciilor implicate(servicii de masa,transport, entertainment, etc), pentru fiecare eveniment in parte;
- Servicii de decorare si amenajare, in acord cu locatia si conceptul evenimentului;
- Organizarea de evenimente artistice;
- Integrarea  elementelor necesare evenimentului (recuzita, costume, elemente  de decorarea locatiei, cadouri personalizate), conceptului stabilit;
- Inchiriere de echipamente tehnice si asistenta tehnica de specialitate;
- Servicii personalizate de consultanta, training si planificare ,asistenta specializata in organizarea si desfasurarea evenimentelor corporate armonizata cu sisteme noi, creative de PR;
Prin partenerii nostri asiguram servicii de promoteri si hostess, personalizate fiecarui eveniment.

Cu deschidere si intelegere fata de nevoile dumneavoastra, creativitate si multa experienta in organizarea de evenimente, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment,  facand parte din aceeasi echipa si muncind impreuna pentru succesul evenimentului.

Salaconferintamare04Milenium
Conferinte

Fie ca doresti sa organizezi o conferinta de presa, o lansare sau prezentare de produs ori brand, Central Plaza iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie: video proiector, instalatie audio, traducere simultana. Vom realiza aranjarea optima a salii in structura cea mai potrivita evenimentului dumeavoastra. Va oferim suport si consiliere in planificarea evenimentului si alegerea meniului potrivit.

DESCARCA
Salaconferintamica01Atrium
Meeting-uri , Training-uri sau Team Building-uri

Impresioneaza-ti partenerii cu informatii privind misiunea si politica companiei tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului tau. Recompenseaza performanta si ofera noi perspective despre proiectele tale, strategie si munca in echipa avand alaturi ospitalitatea Central Plaza, dublata de un cadru natural atat de darnic in toate anotimpurile: muntele cu padurile vesnic verzi, aerul proaspat si energia nestavilita a raului Bistrita.

DESCARCA
Crama04
Petreceri Corporate

Motiveaza-ti angajatii si colaboratorii  prin sarbatorirea oricarui succes realizat impreuna. Echipa Central Plaza, prin pachetul “ business entertainment” amplifica dimensiunile succesului tau!

DESCARCA
Foodshootingdesert01
Evenimente Mondene

Balurile caritabile, petrecerile glamour, receptiile, prezentarile creatiilor tale vestimentare si dineurile vor capata stralucire si eleganta in ambientul luxos oferit de Central Plaza Hotel.

DESCARCA
15037133_1201596153222918_2742346383412502140_n
Nunta ta in 2017

Stim ca pentru fiecare cuplu nunta este evenimentul cel mai important ce marcheaza inceputul vietii de familie si aduna impreuna trairi intense, emotii si amintiri. Vrem sa va facem toate amintirile frumoase  si de aceea  echipa Central Plaza acorda insemnatatea si atentia cuvenita dorintelor voastre, transformand acest eveniment in nunta de vis, pe care v-ati imaginat-o de atatea ori!

DESCARCA