RESTAURANTE

Restaurante

Incepeti ziua savurând o cafea aromatã sau un mic dejun proaspãt si delicios in elegantul salon Avantgarde.

Pentru prânz si cinã vã recomandãm meniul restaurantului Clasic, cu preparate desãvârsite de inspiratia bucãtarilor nostri si completate de o selectie de bãuturi care satisfac cele mai alese gusturi.

Acordati-vã timp pentru un adevarat regal culinar, delectându-vã cu evantai din piept de ratã afumat cu varzã rosie dulce acrisoarã innobilatã cu sos de portocale, plic de pui cu brânzeturi, buchet de salatã si legume proaspete, antricot de vitã la grãtar cu cartofi Pont Neuf, ciuperci sotate si beurre maître d’hotel, ori cel mai fin desert Panna Cotta cu aromã de limetã si sorbet de lãmaie.

Dacã treceti pragul Cramei Domnesti vã puteti bucura de preparate traditionale din bucãtãria veche razeseascã, cu inegalabila ”aroma de acasã” , stropite din belsug cu o tuicã fecioreascã si vinuri moldovenesti, într-un decor voievodal desprins din trecut.

Evenimente

Momentele speciale din viata dvs. le putem gãzdui in saloanele Clasic si Avantgarde intr-o ambiantã de lux si elegantã care, alãturi de serviciile atente ale echipei de la Central Plaza, vor face din clipele petrecute aici, amintiri de neuitat.

Cele douã saloane au fost special create pentru a gãzdui evenimente cu adevãrat reusite, fie cã sunt evenimente sociale importante, intâlniri de afaceri, prezentãri de companie sau produse, conferinte de presã, workshopuri, seminarii, spectacole de modã, nunti si petreceri.

Salonul Clasic poate gãzdui evenimente pentru 350 de invitati intr-un decor stilat si plin de personalitate, asigurând confort si intimitate oaspetilor.

Salonul Avantgarde redefineste conceptul de elegantã prin designul spectaculos care îmbinã generozitatea spatiului cu sistemul de iluminat inovativ si tesãtura elegantã si naturalã a peretilor.

Atmosfera celor doua saloane este completatã cu muzica live, meniuri de mare rafinament culinar si serviciile impecabile pentru oaspetii evenimentelor organizate la Central Plaza.