CARIERE

Mesajul pe care-l transmitem viitorilor colegi este: Central Plaza - unde oamenii fac diferența!

Pentru echipa noastră, performanța înseamnă clienți multumiți, care revin mereu cu plăcere. Suntem pasionați de domeniul în care muncim și ne străduim să oferim, cu entuziasm și profesionalism, cele mai bune servicii oaspeților noștri.

 

"Unde oamenii fac diferenta" este mai mult decat un slogan, este ceea ce ne motiveaza sa ne intimpinam oaspetii zimbind si sa atingem excelenta in serviciile pe care le oferim! Atitudinea pozitiva, pasiunea pentru profesie, responsabilitatea si integritatea sunt calitatile care te vor recomanda pentru a face parte din echipa Central Plaza. Vei gasi noi provocari in toate departamentele: de la Receptie si Restaurant pana la Vanzari, Marketing, Resurse Umane si Management.

 

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI!


Daca acesta este locul in care doresti sa-ti dezvolti o cariera de succes, te invitam sa trimiti CV-ul la adresa de email hr@centralplazahotel.ro sau sa aplici pentru posturile vacante existente. CV-ul tau va fi analizat, iar daca profilul corespunde cerintelor postului, vei fi contactat de departamentul de Resurse Umane. Vei fi invitat la un interviu la care nu uita sa participi zambind! Acceseaza sectiunea echipa pentru a-i cunoaste pe cativa dintre viitorii tai colegi.


POSTURI VACANTE:

  • Bucătari
  • Barmani
  • Ospătari
  • Cameriste

CONTACTEAZĂ-NE!
WordPress Image Lightbox Plugin