DESPRE NOI

Central Plaza Hotel


Hotelul are 14 etaje și înglobează într-un tot unitar 155 camere, 2 restaurante, o cramă, 4 săli de conferință și un business-center.

Pășind în hotel, pătrunzi într-un ambient modern și rafinat, unde armonia culorilor, stilul și eleganța cu care a fost înnobilată noua construcție sunt organic legate cu grija permanentă pentru confortul oaspeților și zâmbetul cald și natural al echipei de la Central Plaza.

Rezervă acum!

HOTELUL


Amplasat în pitorescul oraş Piatra-Neamţ recunoscut ca "Perla Moldovei", hotelul se identifică cu viaţa şi cultura vechii cetăţi getodacice şi duce mai departe legenda despre statornicia muntelui, oamenilor şi ospitalităţii moldoveneşti.

Central Plaza Hotel este aşezat maiestuos în centrul oraşului şi se distinge prin linii verticale, suple şi îndrăzneţe, concurând muntele, de la egal la egal. În câţiva paşi, parcurgi o era de istorie, de la Piaţa Petrodava până la conceptul arhitectural inovativ al hotelului ce prevesteşte o nouă dimensiune a confortului şi generozităţii spaţiului. Pentru timpul liber, alegerile sunt multiple şi variate: poţi să porneşti pe drumurile de munte ale lui Calistrat Hogaş sau să regăseşti liniştea în frumuseţea tăcută a mănăstirilor şi a Codrilor de aramă.

Dacă eşti deschis experienţelor curajoase ai de ales între rafting, tiroliana, canoeing, trasee offroad sau paintball. În fiecare anotimp iubitorii de sport pot găsi aici variante plăcute de relaxare: pârtia de schi, patinoarul, bazine de înot şi baza hipică.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisă şi caldă a echipei şi rafinamentul decorului, Central Plaza Hotel şi-a câştigat şi consolidat prestigiul pe piaţa serviciilor de turism din Moldova, fiind alegerea de suflet a turiştilor, pentru călătoriile de afaceri sau vacanţă.


VEZI ATRACȚIILE

LOCAȚIA


Amplasat in pitorescul oras Piatra-Neamt recunoscut ca "Perla Moldovei", hotelul se identifica cu viata si cultura vechii cetati geto-dacice si duce mai departe legenda despre statornicia muntelui, oamenilor si ospitalitatii moldovenesti.
Central Plaza Hotel este asezat maiestuos in centrul orasului si se distinge prin linii verticale, suple si indraznete, concurand muntele, de la egal la egal. In cativa pasi, parcurgi o era de istorie, de la Piata Petrodava pana la conceptul arhitectural inovativ al hotelului ce prevesteste o noua dimensiune a confortului si generozitatii spatiului.


VEZI ATRACȚIILE
 

MISIUNE


Dorința oaspeților de a reveni în atmosfera elegantă și rafinata a hotelului este principala preocupare a echipei de la Central Plaza. Alegem cu atenție personalul, îl instruim și îl motivam pentru a depăși așteptările oaspeților noștri, prin grijă, căldură și profesionalism.

 
 

Echipa


Fiecare din cei 90 membri ai echipei hotelului Central Plaza a ales să aibă grijă de oaspeţi, cu respect, dăruire şi un zâmbet cald! Suntem onoraţi că la noi în hotel, oamenii fac diferenţa! La fel ca şi hotelul, întreagă echipă trece printr-un proces continuu de dezvoltare, îmbogăţindu-se cu noi competenţe şi colegi.

 


 

VALORI


La Central Plaza, valorile reprezintă principiile care ne ghidează, motivează şi inspiră spre a ne îndeplini misiunea. Acestea se regăsesc în servicii personalizate şi experienţe pozitive memorabile pentru oaspeţii noştri!

 

TOP 25 HOTELURI ÎN ROMÂNIA


Central Plaza a câştigat premiul Travellers 'Choice Award 2013 - Top 25 Hoteluri în România! Premiile Travellers' Choice se bazează pe milioane de opinii şi comentarii de la călători TripAdvisor.

Avem plăcerea să va anunţăm că Central Plaza s-a aflat printre finaliştii din cadrul competiţiei GALA PREMIILOR DE EXCELENŢĂ, eveniment desfăşurat în cadrul conferinţei Hotel Tourism & Leisure Investment Forum din 24 Aprilie 2012.

În cadrul Galei, au fost acordate premii pentru cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria hotelieră şi a ospitalităţii din România.

Categoria HOTELS MEETING VENUES:

Central Plaza Hotel - Cea mai bună strategie de renovare şi îmbunătăţire a hotelului;

Central Plaza Hotel - Lansarea hotelieră a anului;


SERVICII OFERITE
WordPress Image Lightbox Plugin