Exteriorinserat01b

Termeni si conditii

SC Ro Com Central SA, cu sediul in Piatra-Neamt , Piata Petrodava nr. 1-3, cod postal 610033, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J27/265/1995, avand CIF RO7350615 in calitate de proprietar al website-ului www.centralplazahotel.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare in prealabil.

Capitolul 1: Acceptul
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.
 
Capitolul 2: Datele cu caracter personal
In urma introducerii datelor cu caracter personal in una dintre sectiunile Site-ului, utilizatorul isi da acordul pentru ca detinatorul Site-ului, pentru intreaga durata a existentei Site-ului, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici precum si pentru informarea utilizatorului referitor la activitatea Site-ului, precum si cu privire la serviciile si produsele / marcile detinatorului acestuia.

Intrucat titularul Site-ului este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 19524 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare in special Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu completarile si modificarile ulterioare, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu completarile si modificarile ulterioare.

Drepturile despre care se face vorbire mai sus sunt, in special, dar nu numai, urmatoarele: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.

Confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale este foarte importanta pentru noi, in conformitate cu prevederile legii 677/2001. Noi nu impartasim informatii cu caracter personal fara permisiunea dumneavoastra. Din punct de vedere legal aveti dreptul sa solicitati o copie a informatiilor pe care le detinem despre dumneavoastra si sa corectati orice inadvertenta precum si sa va opuneti utilizarii lor in scop de marketing sau sondaj de opinie, printr-o cerere scrisa pe adresa SC Ro Com Central SA, Piata Petrodava nr. 1-3, Piatra Neamt, datata si semnata sau printr-un e-mail la adresa marketing@hotelcentral.ro.

In eforturile noastre de a va proteja datele cu caracter personal, vom folosi standardele general acceptate pentru masuri de siguranta, inclusiv administrative, tehnice si fizice, informatiile dumneavoastra personale fiind transmise in sistem securizat (criptat) catre serverele proprii.

Capitolul 3: Utilizarea Site-ului
Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

a) Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
b) Continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
c) Utilizatorul respecta in intregime si cu titlu permanent "Termenii si conditiile de utilizare" ale prezentului Site.

Utilizatorii isi exprima acordul cu privire la interdictia de a utiliza sau lansa un sistem automatizat (incluzand "roboti", "spider-i", "cititori off-line" etc) care ar trimite catre Site intr-o anumita perioada mai multe mesaje de solicitare catre server decat poate trimite o persoana fizica in aceeasi durata de timp, utilizand un web browser conventional. Prin exceptie, le este permis operatorilor de motoare de cautare publice sa utilizeze sisteme automatizate exclusiv pentru a indexa documente consultabile, publice, in limita suficienta a acestui scop, excluzand dreptul de copiere/arhivare a acestora.

Capitolul 4: Drepturi de Proprietate Intelectuala
Prin accesarea Site-ului utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactiveze, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului Site.

Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor,prezentarea cu toate elementele, incluzand domeniul, logo-ul, sloganul, ilustratiile, fotografiile, textul ,elementele grafice si oricare alte informatii , sunt protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor si sunt in proprietatea SC Ro Com Central SA.

Nici un element de pe site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, republicat, transmis sau distribuit sub orice cale, prin orice mijloace, partial sau total, in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC Ro Com Central SA, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Capitolul 5: Despagubiri
Utilizatorii isi exprima acordul de a-l despagubi pe titularul Site-ului in caz de daune, obligatii, pierderi, raspunderi, datorii sau cheltuieli ce ar putea decurge din incalcarea, in totalitate sau in parte, de catre utilizatori a "Termenilor si conditiilor".

Titularul declina orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori ale programelor de calculator survenite in urma accesarii Site-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul Site-ului catre calculatoarele utilizatorilor. Utilizatorii renunta astfel sa urmareasca titularul in instanta cu privire la eventuale despagubiri necesare din motivele enuntate mai sus.

Capitoll 6: Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc" Termenii si Conditiile" vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu "Termenii si Conditiile" acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.