TESTIMONIALE

Iata opiniile oaspetilor nostri despre Central Plaza Hotel.

Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa si calda a echipei si rafinamentul decorului, Central Plaza Hotel si-a castigat si consolidat prestigiul pe piata serviciilor de turism din Moldova fiind alegerea de suflet a turistilor, pentru calatorii de afaceri sau vacanta.

DESPRE NOI
 

"Ne-am simtit minunat, cu o echipa de deservire nemaipomenita si un public foarte receptiv si cunoscator al pieselor formatiei Generic.Cu drag, Dan Ciotoi - GENERIC"

Dan Ciotoi - GENERIC ianuarie 2018

 

"Va multumim pentru gazduire si calduroasa ospitalitate. Horea Tecau"

Horea Tecau – 05.02.2018

 

"Va multumesc pentru tot. M-am simtit foarte bine. Cu respect, Marius Copil"

Marius Copil – 04.02.2018

 

"Multumesc pentru ospitalitatea excelenta!"

Groses Moshe – Israel – 17/05/2017

"Totul a fost excelent!!! Personal excelent!! Multumim!!!"

Philippos Ioannou – Cipru - 20/05/2017

 

"Am organizat in hotelul dvs. o conferinta. Am beneficiat de amabilitatea personalului dvs. si de promptitudinea in solicitarile noastre. Felicitari si success in continuare!"

Echipa RURIS – 17/11/2017

 

"Totul a fost perfect!! Ospitalitatea face diferenta!"

Marta si Sergio – Italia – 22/01/2016

 

"Camera foarte comfortabile si o primire foarte frumoasa!"

Julia Antonio – Spania 25/10/2017

 

"Felicitari pentru serviciile de exceptie. Multumim din suflet! "

Experience Romania – 25/10/2017

 

"Am fost incantati de atentia la detalii. Bravo!"

Gheorghe Jescu – 24/02/2017

 

"Multumim pentru sederea placuta! Cu dragoste, din Seattle"

Kristen – USA – 03/04/2016

 

"Multumesc pentru un sejur minunat! Voi reveni!"

Jannette

Conferinta Europeana "Phytochemicals in Medicine and Pharmacognosy":

"Va multumim pentru faptul ca ati fost partenerii si colaboratorii nostri la desfasurarea Conferintei Europene "Phytochemicals in Medicine and Pharmacognosy" din perioada 26-30 aprilie 2014. Oaspetii straini si romani au apreciat in mod deosebit ospitalitatea, competenta si profesionalismul echipei de la Hotel Central Plaza. Au fost impresionati de eleganta si curatenia camerelor, de dotarea si confortul salilor de conferinta, de amabilitatea si disponibilitatea personalului, de varietatea gastronomica si ambientul deosebit creat pe parcursul celor 4 zile de conferinta.

Va adresam cele mai calde multumiri pentru toate conditiile asigurate. Va felicitam si speram in colaborari fructuoase in viitor.
Cu respect si consideratie,
Echipa CCB Stejaru"

Dr. Elvira GILLE,
Head of the 'Stejarul' Biological Research Centre

Al II - lea Congres al Societatii Romane de Rinologie:

"In perioada 4-6 Septembrie 2013 Societatea Romana de Rinologie a organizat al 2-lea Congres cu Participare Internationala la Hotel Central Plaza, Piatra Neamt. Manifestarea stiintifica s-a bucurat de participarea a 300 colegi ORL-isti din tara precum si a 44 invitati din strainatate. La succesul acestui eveniment a contribuit din plin profesionalismul Echipei Central Plaza. Locatia s-a dovedit a fi una generoasa atat din punct de vedere al spatiului si facilitatilor de conferinta cat si al spatiului expozitional. De asemenea, serviciile hoteliere si de masa au satisfacut rigorile unei manifestari stiintifice.

O remarca speciala trebuie adresata managementului Central Plaza care a reusit sa anticipeze si sa satisfaca nevoile beneficiarului, determinandu-ne sa recomandam aceasta locatie ca una adecvata pentru manifestari stiintifice de tinuta!"

Prof. Dr. Codrut Sarafoleanu,
Secretar General SRR

Christmas Corporate Party - Compania Dinamic 92

"Multumirile Echipei DINAMIC 92 pentru promptitudine si profesionalism in organizarea petrecerii corporate. Ati fost proactivi, ati gasit solutii cand am intampinat mici probleme, ne-ati servit asa cum un hotel care se respecta ar trebui sa o faca. Sa ne intalnim cu drag si la alte petreceri corporate."

Raluca Iliescu,
Director Marketing

Gala Voluntaiatului Nemtean - Asociatia CREED Romania

"A fost placut si interesant pentru noi sa avem drept parteneri in organizarea Galei Voluntariatului Nemtean echipa Central Plaza Hotel. Profesionalismul echipei de conducere si sugestiile primite de la ei pentru desfasurarea evenimentului, pe care l-am organizat in premiera, au fost dublate de amabilitatea personalului care a avut grija de dorintele invitatilor nostri."

Gianina Vasnic, Presedinte

Viajoa.ro - Cel mai bun blog de travel din Romania

"Central Plaza se promoveaza ca fiind Locul Unde Oamenii Fac Diferenta si ssta e realitatea. Personalul hotelului e tanar, prietenos, zambeste mult si are experienta de lucru internaionala in domeniul hotelier. Este locul cel mai fain de innoptat, fie ca esti in Piatra Neamt din motive de business sau leisure."

http://www.viajoa.ro/destinatii/europa/romania/moldova/cel-mai-fain-loc-de-innoptat-din-piatra-neamt

Ioana, Blogger

Imperator Travel:

..am gasit un hotel de 4 stele adevarat, cu un personal grijuliu si simpatic. Conditiile sunt de lux, mancarea e buna (sunt vreo 3 restaurante - Clasic, Avantgarde si Crama Domneasca, pentru mancare moldoveneasca). Si daca mai trec in revista si locurile senzationale pe care le poti vedea prin zona (manastirile Agapia, Varatec, Neamtr, Cetatea Neamtului, Cheile si Lacul Bicaz, Ceahlaul), chiar se merita sa stai cateva zile in Piatra Neamt, unde poti gasi un hotel super - Hotel Central Plaza Piatra Neamt!"

http://www.imperatortravel.ro/2012/03/hotel-central-plaza-piatra-neamt-de-la-ratusca-cea-urata-la-lebada-cea-fermecatoare.html

Cezar Dumitru, Fondator

WordPress Image Lightbox Plugin